В модерния свят отличните битови условия и спокойната болнична обстановка

...
 В модерния свят отличните битови условия и спокойната болнична обстановка
Коментари Харесай

Удобството не e въпрос на привилегия, то е необходимо условие за успеха на съвременното лечение

 В модерния свят отличните битови условия и спокойната болнична конюнктура от дълго време към този момент не са привилегия или, макар че в страната ни те са към момента мъчно достижимо преимущество. Лекарите в,‘ обаче имат вяра, че условия близки до домашните усъвършенстват доста резултата от лекуването, съкратяват болничния престой и образуват устойчиви привички да се грижим за здравето и постоянно да посещаваме своите лекари. Под повърхността си, удобството в действителност е събирателно за вложеното почитание към пациента, което подготвя към търпеливо пояснение и сполучливо поднасяне на проект за лекуването или раждането. Лекарите и медицинският личен състав наподобяват доста налични, като другари. Подготовката на всяка майка за грижите за новороденото у дома минава доста безпрепятствено. Така се построява доверителната връзка на лекар-пациент, която носи вяра, религия и по-добри резултати.

 

 maria-gaydarova-q7wf67mypa1iy6vr4lth5e1qo7znq2fvduwtrw7z7w       mazhed-alkara-500x500

Доц. Мария Гайдарова,                              Д-р Мажед Алкара,

водещ специалист                                       водещ експерт

по детска нефрология                                по акушерство и гинекология

в клиниката за майчино                            в клиниката за майчино

и детско здраве,Мама и Аз’                      и детско здраве ,Мама и Аз’

 

 

Единственият сериозен прогрес в детското опазване на здравето през 2023 година е откриването на 1 юни на новопостроената високотехнологична клиника за майчино и детско здраве ‚‘. Болницата е претъпкана. Много хора приказват, само че в Плевен демонстрира на дело по какъв начин се упражнява съвременна педиатрична грижа с лекуване на най-тежките случаи. обгръща страната, поддръжката нараства! Защотодецатаса най-ценното!

 

 първи ред фотоси - фотография 1  първи ред фотоси - фотография 2

 

„ За един родител на болно дете търпеливото пояснение от страна на лекаря, усмихнатата сестра и опцията за наличие по време на операциите носят утешение. Така родителят решително оказва помощ на детето си и взе участие интензивно в лечебния развой. В къса анкета родителите на нашите дребни пациенти декларират, че опцията да посещават децата си в интензивния бранш, да кърмят недоносените си чеда, да се съветват със експерти – ортопеди, невролози, ревматолози, гръдни, сърдечни и неврохирурзи, генетици, уролози, гастроентеролози и плеяда други експерти на едно място, без да се постанова да напущат болничната си стая, е скъпа. Това не е просто улеснение! Така се практикува модерна клинична медицина! Често, родителите приказват и пишат за модерната инсталация, тъй като „ …без отлични експерти и високи технологии здравната грижа се връща в предишния век “. Много родители дълготрайно търсят нашите експерти за съвет и лекуване на децата си, тъй като връзката на доверие сред тях остава здрава “, безапелационна е доцент Мария Гайдарова.

 

 втори ред фотоси - фотография 1  втори ред фотоси - фотография 2

 

„ Когато едно дете боледува, боледуват и неговите родители, а комфортът, основан с дискретния мониторен, образен и електронен надзор оказва помощ на родителите да бъдат спокойни. За бъдещите майки и тяхното бебе е подсигурено всичко – козметика, облекла, не носят безусловно нищо. Менюто е с опция за самостоятелен избор по отношение на характерните потребности на родилката и метода ѝ на живот’’ – добавя доктор Алкара.


И двамата водещи експерти са съгласни, че времето за разграничителни линии и противоконституционното опълчване на лечебните заведения по типа им на благосъстоятелност са от дълго време отминали, а най-хубавите, с действителен принос и резултати, би трябвало да се поддържат от всички. Родителите не се интересуват от това, а единствено от резултата и намаляването на страданията. Педиатрите показват своята голяма угриженост за сериозното положение на детското опазване на здравето у нас и за остротата на демографската рецесия и молят: „ Дължим това на всички пациенти, донори и другари – с дълбока признателност за присъединяване в нашата дарителска акция. Доверието, че ние вършим всичко безрезервно, за богатството на децата и фамилиите, е най-вдъхновяващо за педиатрите, акушер-гинеколозите и лекарите от редица клинични специалности – всички ежедневно заети с лекуване, грижи, проучвания и образование. Кампанията има за цел да усъвършенства нашите благоприятни условия, с цел да отговорим на голямото търсене на напреднала педиатрична грижа. Никой не е просрочен. “

 

 

ЗАЩО ДИРЕКТНИ ДАРЕНИЯ В

 

 Лого Мама и Аз

 

 

Пациентите знаят най-добре за какво! и

Защото ние развиваме медицинските технологии и нововъведения, продължаваме образованието на лекарите и експертите по медицински грижи в страната и в чужбина – с цел да лекуват и да се грижат за децата в България!

 

 

 

 Детето с краче във въздуха

 

 

 

 

     

 

 

Приемаме само поименни дарения, транспарантно, единствено по банков и електронен път на преводите - с цялостен доклад към донорите.

 

 

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР